Üdv az Aqua Centernél!

Kik vagyunk?

VÍZ, VÍZ tiszta víz, ha nem tiszta, vidd vissza....

Mi még úgy nőttünk fel, hogy természetesnek vettük, hogy a csapból tiszta víz folyik, tiszta vízben fürdünk esténként, és ha nyaralni megyünk választhatunk a sós és édesvizi tavak, folyók és tengerek hűsítő hullámai között. Nem is gondolkodtunk el azon, hogy ez biztosan így marad örökké? Biztos, hogy a VÍZ mindig korlátlanul, kiváló minőségben rendelkezésünkre fog állni? Napjainkra a klímaváltozás és a környezetszennyezés olyan új jelenségekkel szembesít minket, hogy a VÍZ a legértékesebb és legvédendőbb kinccsé válik a XXI. századi ember számára.

AquaCenter - a tiszta VÍZ forrása. 

Azzal a VÍZióval indítottuk el az AquaCentert, hogy gyűjtsünk össze minden olyan gondolatot, tudást és ötletet egy helyen, ahol felhívjuk a figyelmet a víz és az ember létezésének egészséges egyensúlyára. Adjunk segítséget abban, hogyan lehet fenntartani az egyensúlyt, mit tehetünk a VÍZ tisztaságának megőrzéséért. A célunk az, hogy az utánunk jövő generációk is megismerhessék azt az érzést, milyen beleinni egy jó pohár hideg VÍZbe, milyen beleépni egy tiszta patakba, milyen érzés tisztának lenni fürdés után, és milyen csoda tiszta vízben horgászni. Ugye milyen egyszerű dolgok ezek? 

A víz számtalan formában van jelen környezetünkben, mindennapjainkban. Lehet ívóVÍZ, medencében taláható frissítő VÍZ, vagy éppen a levegőben található VÍZ, azaz közvetlen környezetünk egészséges páratartalma. Eshet az égből, beletehetjük jég formájában kedvenc italunkba, forralhatjuk, gőzölhetünk vele, főzhetünk vele, takaríthatunk-moshatunk vele ... és ennek a sornak vége-hossza nincs. 

VÍZ nélkül biztosan nem tudunk élni. Vigyázzunk rá! Élvezzük!

Nem véletlen, hogy szakértő csapatunk állandó segítőtársává egyik kedvenc vízi állatunkat, a vidrát választottuk.    

 

Üzeneted feldolgozás alatt.

Tanácsadónk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

Bezárom
Az üzenet ablak 10 másodperc múlva automatikusan bezár.

Szakértőnk válaszol

A termékkel kapcsolatos kérdéseid itt tedd fel.

Kötelező adat
Rossz email cím
Kötelező adat
Kötelező kiválasztani
Mégse